Från branden i Ljungby 2014

30 maj 2014, brann det i ett av industriområdena i Ljungby. Utan att springa i vägen lyckades jag få några få bilder. Genom att titta på de får man en förståelse för föräldrar som säger till sina barn att "man ska inte leka med elden". Räddningsmanskapet gjorde ett fantastiskt jobb denna kväll. Med tanke på omfattningen och alla gastuber o dyl som kunde exploderat så vill jag berömma de för sitt engagemang i att säkra befolkningen i Ljungby med sina egna liv som insats!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morgonen efter brandens start fanns det fortfarande småbränder inne på området. Vi stannade till och kollade hur omfattande skadorna var, då vi var på väg mot Skäralid.
 
 
 
 
 
 
Passade på att testa lite svartvitt oxå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hettan var otrolig även dagen efter branden...Läskigt...
 
 
 
 
 
 
 
 
Otroligt nog så skadades ingen. Förödelsen på platsen var chockerande. Det största som hänt mej på mina år i Ljungby. (Tror datumet är rätt :) Årtalet är det i allafall ;))
 
 

Den blomstertid nu kommer

 
Nu har jag bara 3 arbetsdagar kvar sen börjar min semester!! Hoppas hinna lägga ut lite fler bilder innan dess :) Bilderna här i albumet är från Ljungby och Glimminge ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Må gott :)
 

Ny kamera och äntligen nya bilder

 
Bilderna i detta album är från Halmstad och Simlångsdalen. För er som inte varit vid de "Danska fallen" i simlångsdalen kan jag varmt rekommendera detta ställe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 "Låt mej va!"
 
 
 
 
Det kommer mera....
:)